Cârnăciori de pui cu legume la tigaie

carnati de pui7

Cred că ni s-a întâmplat
tuturor să avem poftă de ceva gustos și să nu avem timp sau chef să le
pregătim. Tocmai de aceea îmi place să pot cumpăra astfel de preparate
ready-to-cook, pe care trebuie să le pui direct pe grătar sau în tigaie și în
doi timpi și trei mișcări, ai o masă gata!

Cârnăciorii de pui de la Fragedo sunt exact așa! Pe lângă faptul că sunt foarte proaspeți și gustoși, atât în varianta simplă cât și în cea picantă, sunt făcuți din pulpe de pui dezosate și sunt foarte fain condimentați.

Sunt perfecți și atunci
când ai invitați la grătar, dar și când ți-e poftă și vrei repede să ai
mâncarea gata!

De data asta eu i-am făcut
rapid, cu legume trase la tigaie! Au fost delicioși!

IngredientE

  • Cârnăciori de pui Fragedo

  • 2-3 cepe verzi

  • roșii cherry

  • ardei roșu

  • sare, piper

  • puțin ulei

MOD DE PREPARARE

  • Punem puțin ulei într-o tigaie și prăjim cârnăciorii câte 4-5 minute pe fiecare parte, la foc mic.
  • Între timp curățăm și tăiem legumele. Când cârnăciorii sunt deja aurii, adăugăm legumele și le lăsăm să se gătească 3-4 minute, cât să se rumenească dar să rămână crocante.
  • Servim imediat!

Poftă bună!

carnati de pui2 carnati de pui1 carnati de pui3 carnati de pui4 carnati de pui5 carnati de pui8

Credits: Source