Legume cu muschiulet de porc la cuptor si noile vase Neoflam disponibile la Mega Image

Legume cu muschiulet de porc la
cuptor – un astfel de preparat mi se parea banal si foarte simplu de facut.
Asta pana cand am primit diverse intrebari de la fele la inceput de drum care
sunau cam asa: „Cum fac legume la cuptor?” „Cum pot pregati in acelasi vas si
legume si carne la cuptor” „pot amesteca legumele si carnea si sa le pregatesc
la cuptor?” Atunci mi-am dat seama ca desi mie unele preparate mi se par
banale, altor persoane care nu stiu sa gateasca si le se par chiar complexe.
Asa mi-am propus sa va ofer mai multe retete de preparate gustoase, dar foarte
simplu de facut.

Acest poarta denumirea de „one pot casserole”, mai pe intelesul nostru, un fel intreg facut intr-un singur vas. Pentru ca inainte sa bagam totul la cuptor trebuie sa rumenim putin carnea avem nevoie de o cratita cu fundul dublu si toartele pretabile pentru a fi bagate in cuptor. Aici apare in peisaj unul dintre noile vase de la Neofam, care pot fi achizitionate pana pe 12 februarie de la Mega Image. Pentru reteta de azi eu am ales cratita de inox de 3 litri.

Cate vase sunt prea multe vase? Sau hai sa va intreb altfel: cati pantofi sunt prea multi pantofi? :0 Cred ca daca vedeti aceste doua intrebari una langa alta parca nu va vine  judecati nu? :0 Pana la urma cine suntem noi sa spunem de cate vase are nevoie o gospodina?! Eu sunt din categoria celor care ar putea gati in doar cateva, dar care prefera sa gateasca in multe. Cu atat mai mult cu cat ele sunt unele de calitate.

Daca in 2017 Mega Image oferea
posibilitate achizitionarii vaselor Neoflam cu invelis ceramic, acum vasele
care pot fi achizitionate sunt vasele de gatit din inox si tigai cu invelis
ecolon.

Invelisul Ecolon este o alternativa sanatoasa
pentru invelisurile non-aderente tip PTFE (politetrafluoretilena). Este un
material sigur deoarece este creat din ingrediente naturale provenite din nisip
si pietre.

Eu sunt deja posesoarea catorva dintre noile vase Neoflam si si mama este, dar nu stie inca. ? Imi place sa i fac astfel de surprize.

In continuare va las reteta legumelor cu carne la cuptor si mai jos va scriu cum puteti achitiona vasele Neoflam cu o reducere de 70%. Si tot in continuare va las niste poze cu detaliile care m-au cucerit pe mine la aceste vase.

Ingrediente (pentru 4 portii):

1 muschiulet de porc

1 dovlecel mediu

1 cartof rosu

1 cartof dulce

1 ardei gras rosu

O mana de pastai de fasole

Ulei

Mix de ierburi de provance uscate (sau
combinatia voastra preferata de ierburi aromatice)

Sare

Piper

Cum procedam:

Preincalzim cuptorul la 200 de grade

Punem 5-6 linguri de ulei in vas, doar
cat sa acoperim fundul si il incingem

Taiem muschiuletul de porc in felii
groase de 2 cm, apoi il punem in cratita

Prajim muschiuletul pe toate partile
doar cat sa capete culoare

Taiem legumele in cuburi de 2/3cm, 2/4
cm in functie de leguma si le adaugam peste carne

Adaugam 2 lingurile de amestec de
ierburi, 2 de sare si una de piper proaspat rasnit

Amestecam bine totul, apoi bagam vasul
la cuptorul preincalzit la

Dupa ce am rumenit carnea pe toate
felete add de grade pentru 25 de minute

Verificam dupa 25 de minute- preparatul
este gata cand putem infige cu usurinta o furculita in cartof (acesta se va
gati cel mai greu si de accea il luam ca referinta)

Noi am mancat carnea si legumele alaturi de iaurt amestecam cu un pic de usturoi si ulei de masline.

Cum puteti
achitiona vasele Neoflam cu o reducere de 70%:

Taloanele sunt disponibile in orice
magazin Mega Image, dar si in pachetele comenzilor online.

La fiecare
20 de lei cheltuiti veti primi 1 punct. Daca folositi Cardul Connect, punctele acumulate la acea achizitie se vor dubla.

Completarea
unui talon ofera posibilitatea achizitionarii unui produs. Cu cat completati
mai multe taloane cu atat mai multe produse va puteti achizitiona.  

Oferta este valabila pana pe data de 12.02.2020

Vasele si detalii despre ele gasiti aici Detalii despre regulament gasiti aici

Cu drag, Praji.

[Articol sponsorizat]

Credits: Source