Paste scurte cu sos | Grana Padano

(PUB) Dragilor, o să fiu scurt și la obiect pentru că lucrurilor simple nu le stă bine să fie complicate. Pentru astăzi sau pentru când vreți voi, aveți nevoie de paste, smântână, piper, ceva plante aromatice și brânza de la Grana Padano, din plin. Instrucțiunile-s simple, iar gustul unul absolut:

  • pune pastele la fiert în apă sărată. 100 de grame/porție;
  • pune smântână dulce într-o cratiță. 100 ml la porție;
  • condimentează cu piper și plante aromatice după gust;
  • adaugă Grana Padano când fierbe smântâna (nu te zgârci);
  • amestecă bine;
  • când sosul e cremos, adaugă pastele fierte;
  • mai pune Grana Padano și gratinează 3-4 minute la 200 de grade Celsius.

Așa că, las un video (cu subsemnatul) să vedeți că nu glumesc:

[embedded content]

Să fiți sănătoși.

Credits: Source