Pizza cu masline, ciuperci si prosciutto cotto

Pizza cu masline, ciuperci si prosciutto cotto, aluat cu faina albe si faina integrala Pizza cu masline, ciuperci si prosciutto cotto este una dintre retetele mele preferate de pizza. Chiar daca ador aluatul de pizza cu faina de grau alba, in ultima perioada am facut foarte des acest aluat in care am combinat faina alba […]

Read More »

Biscuiti cu capsuni si ciocolata

Desert rapid cu capsuni, biscuiti fragezi si aromati, pas cu pas Biscuiti cu capsuni, o reteta simpla si rapida cu fructe de vara Nu sunt foarte aratosi acesti biscuiti cu capsuni, dar sunt cei mai fragezi si aromati din cati am facut si gustat pana acum! Dimineata m-am trezit fara niciun dulce pentru micul dejun […]

Read More »

Pizza de casa cu blat fraged

Pizza de casă cu blat fraged Ingrediente: Pentru blat: – 250 g făină – un vârf de cuţit de zahăr şi unul de sare – o jumătate de cub drojdie pakmaya – 125 ml lapte – 2,5 linguri de ulei de măsline Pentru compoziţie: – 25 g sos de roşii (sau roşii pasate) – sare […]

Read More »

Pizza cu aluat fraged de casa

Pizza cu blat fraged Mod de preparare Punem intr-un lighean apa, laptele caldut, uleiul si amestecam bine;apoi adaugam zaharul, sarea si drojdia. Amestecam cu o lingura pana se omogenizeaza totul. Turnam apoi faina treptat, amestecand intai cu o lingura, apoi cu mana, pana cand obtinem un aluat moale, elastic si nelipicios de mana sau de […]

Read More »

Rețetă aluat de pizza – subțire și ușor crocant

Rețetă aluat de pizza crocant În rețeta noastră vei vedea cât de ușor poți să prepari aluatul de pizza, acasă. După ce o vei încerca, blaturile din supermarketuri vor deveni o amintire. Pentru aluatul de pizza ai nevoie de făină de tip 650, apă călduță, drojdie, ulei de măsline, puțin zahăr și sare. Rețeta este […]

Read More »

PIZZA BARCA

PIZZA BARCA Ingrediente: paine, diferite tipuri de salam, bastonase de crab, maioneza, ketchup, cascaval. Mod de preparare : Se ia o paine baton si se taie in doua vertical si inca o data in doua orizontal, scoatem miezul din interior si ramine painea sub forma de barca. Ungem ‘barca’ cu putina maioneza pentru a se […]

Read More »

PIZZA CU ALUAT DIN BRANZA

PIZZA CU ALUAT DIN BRANZA Ingrediente: 1 pachet de margarina, 300 g branza de vaci, 100 g telemea, 1 cana de faina, 1 plic praf de copt, zeama de lamaie, 8 oua, 2 legaturi de marar, 500 ml suc de rosii, 300 g mezeluri, 200 g ca scaval. Mod de preparare: Din margarina, branza maruntita […]

Read More »
ALUAT-CROCANT-DE-PIZZA

ALUAT CROCANT DE PIZZA

ALUAT CROCANT DE PIZZA Ingrediente blat: 1 lingurita cu varf de drojdie uscata 3/4 cana de apa calda(nu fierbinte) 2 cani de faina alba 1/4 cana de faina de porumb un pic de sare 2 linguri de ulei de masline Mod de preparare: Drojdia se dizolva in apa si se lasa sa creasca 10 minute. […]

Read More »

ALUAT DE PIZZA 8 MINUTE LA TIGAIE (4 pizza)

ALUAT DE PIZZA 8 MINUTE LA TIGAIE (4 pizza) Ingrediente: 450 g faina 225 ml apa calduta 25 g drojdie proaspata 1 lingurita sare 2 linguri ulei 1 lingurita zahar 1 lingurita zahar 225 ml apa calduta, 25 g drojdie proaspata, 1 lingurita sare, 2 linguri ulei, 1 lingurita zahar Mod de preparare: Amestecam drojdia […]

Read More »
ALUAT-DOSPIT

ALUAT DOSPIT

Ingrediente: 400 g faina30 g drojdie1 lingura zahar1/4 litru apa calduta1 lingurita sare2 linguri ulei Mod de preparare : Din faina, drojdie, apa, sare si ulei se framanta un aluat, care se pune apoi la cald si se lasa la dospit o jumatate de ora. Se face apoi din aluat o painisoara mai mare sau […]

Read More »