Pizza cu blat pufos

Cauti secretul pentru cel mai pufos blat de pizza? Ei bine l-ai gasit in reteta asta, iar secretul sta intr-un anume ingredient, pe care nu te-ai astepta sa-l gasesti in pizza, ci langa, dar care face toata diferenta. Ingrediente 160 ml apa calda 2 lingurite drojdie uscata 1 lingura zahar 500 g faina 160 ml […]

Read More »

Pizza de casa cu blat fraged

Pizza de casă cu blat fraged Ingrediente: Pentru blat: – 250 g făină – un vârf de cuţit de zahăr şi unul de sare – o jumătate de cub drojdie pakmaya – 125 ml lapte – 2,5 linguri de ulei de măsline Pentru compoziţie: – 25 g sos de roşii (sau roşii pasate) – sare […]

Read More »

Pizza cu aluat fraged de casa

Pizza cu blat fraged Mod de preparare Punem intr-un lighean apa, laptele caldut, uleiul si amestecam bine;apoi adaugam zaharul, sarea si drojdia. Amestecam cu o lingura pana se omogenizeaza totul. Turnam apoi faina treptat, amestecand intai cu o lingura, apoi cu mana, pana cand obtinem un aluat moale, elastic si nelipicios de mana sau de […]

Read More »

Pizza de casă cu blat crocant – Luca Maria

Pizza de casă cu blat crocant Ingrediente blat 300 g făină albă 200 ml apă călduţă 1 cub drojdie 3 linguri ulei 1 linguriţă zahăr sare Mod de preparare Dizolvă drojdia sfărmată în apă călduţă. Adaugă sare, zahăr şi uleiul, amestecând încontinuu, iar apoi adaugă făina. Frământă bine aluatul, strânge-l în formă unei bile, presară-l […]

Read More »

Pizza cu blat crocant

Pizza cu blat crocant Timpi de preparare Timp de preparare: 30 min Timp de gatire: 30 min Gata in: 60 min Ingrediente Pentru aluat 400 g făină 25 g drojdie 2 linguri lapte dulce 75 ml ulei 2 linguri iaurt 50 ml apă minerală Pentru topping 300 g caşcaval 200 g măsline 2 ardei sare […]

Read More »

Blat de pizza subțire si fraged

Tipuri de blat ideale pentru pizza Nu există nicio îndoială asupra modului în care se prepară o pizza: blatul se obține dintr-un aluat frământat cu mâinile, se coace într-un cuptor de cărămidă (sau cel de la aragaz) și se decorează cu ingrediente proaspete, pe gustul fiecăruia. Cu toate acestea, există mai multe tipuri de blat […]

Read More »

Blat de pizza pufos

Tipuri de blat ideale pentru pizza Nu există nicio îndoială asupra modului în care se prepară o pizza: blatul se obține dintr-un aluat frământat cu mâinile, se coace într-un cuptor de cărămidă (sau cel de la aragaz) și se decorează cu ingrediente proaspete, pe gustul fiecăruia. Cu toate acestea, există mai multe tipuri de blat […]

Read More »

Blat de pizza crocant

Tipuri de blat ideale pentru pizza Nu există nicio îndoială asupra modului în care se prepară o pizza: blatul se obține dintr-un aluat frământat cu mâinile, se coace într-un cuptor de cărămidă (sau cel de la aragaz) și se decorează cu ingrediente proaspete, pe gustul fiecăruia. Cu toate acestea, există mai multe tipuri de blat […]

Read More »
blat-pizza

BLAT DE PIZZA

BLAT DE PIZZA Ingrediente: 150 ml apa jumatate de lingurita de zahar o lingurita de drojdie, 225 g faina trei linguri cu ulei de masline o lingurita de sare Mod de preparare: Amestecati intr-un castron drojdia cu o lingura de faina, trei linguri de apa calda si putin zahar pana obtineti o pasta omogena. Acoperiti-o […]

Read More »

BLAT PENTRU PIZZA

Ingrediente pentru BLAT pentru PIZZA : 400 g faina 20 g drojdie 250 ml. apa calduta 1 lingurita sare 2 linguri ulei Mod de preparare BLAT pentru PIZZA: Se amesteca într-un castronel drojdia  cu o lingură de făină, 3–4 linguri de apă caldă  până se face ca o pastă; se acoperă şi se lasă până […]

Read More »