Pizza de casă cu blat crocant – Luca Maria

Pizza de casă cu blat crocant Ingrediente blat 300 g făină albă 200 ml apă călduţă 1 cub drojdie 3 linguri ulei 1 linguriţă zahăr sare Mod de preparare Dizolvă drojdia sfărmată în apă călduţă. Adaugă sare, zahăr şi uleiul, amestecând încontinuu, iar apoi adaugă făina. Frământă bine aluatul, strânge-l în formă unei bile, presară-l […]

Read More »

Pizza cu blat crocant

Pizza cu blat crocant Timpi de preparare Timp de preparare: 30 min Timp de gatire: 30 min Gata in: 60 min Ingrediente Pentru aluat 400 g făină 25 g drojdie 2 linguri lapte dulce 75 ml ulei 2 linguri iaurt 50 ml apă minerală Pentru topping 300 g caşcaval 200 g măsline 2 ardei sare […]

Read More »

Blat de pizza crocant

Tipuri de blat ideale pentru pizza Nu există nicio îndoială asupra modului în care se prepară o pizza: blatul se obține dintr-un aluat frământat cu mâinile, se coace într-un cuptor de cărămidă (sau cel de la aragaz) și se decorează cu ingrediente proaspete, pe gustul fiecăruia. Cu toate acestea, există mai multe tipuri de blat […]

Read More »