Pizza de casa cu blat fraged

Pizza de casă cu blat fraged Ingrediente: Pentru blat: – 250 g făină – un vârf de cuţit de zahăr şi unul de sare – o jumătate de cub drojdie pakmaya – 125 ml lapte – 2,5 linguri de ulei de măsline Pentru compoziţie: – 25 g sos de roşii (sau roşii pasate) – sare […]

Read More »

Pizza cu aluat fraged de casa

Pizza cu blat fraged Mod de preparare Punem intr-un lighean apa, laptele caldut, uleiul si amestecam bine;apoi adaugam zaharul, sarea si drojdia. Amestecam cu o lingura pana se omogenizeaza totul. Turnam apoi faina treptat, amestecand intai cu o lingura, apoi cu mana, pana cand obtinem un aluat moale, elastic si nelipicios de mana sau de […]

Read More »

Blat de pizza subțire si fraged

Tipuri de blat ideale pentru pizza Nu există nicio îndoială asupra modului în care se prepară o pizza: blatul se obține dintr-un aluat frământat cu mâinile, se coace într-un cuptor de cărămidă (sau cel de la aragaz) și se decorează cu ingrediente proaspete, pe gustul fiecăruia. Cu toate acestea, există mai multe tipuri de blat […]

Read More »