A 11-a poruncă: “Nu te lăsa luat de prost”

Ar putea să pară că-i o poveste despre restaurante, dar nu e. E o poveste despre relații, pentru că, până la urmă, în viața asta totul începe cu o relație, toți pașii noștri sunt determinați de abilitatea noastră de a relaționa cu lumea din care facem parte până la reciclarea completă. Am învățat o lecție […]

Read More »

Rulouri pufoase cu mac

Rulouri cu mac si glazura de lamaie, reteta simpla Rulouri cu mac, reteta cu aluat dospit pufos si glazura de lamaie Rulouri cu mac si glazura de lamaie, cea mai delicioasa reteta pentru cei care iubesc preparatele cu mac! De cand ma stiu ador macul, atat in preparate dulci, cat si in cele sarate. Tati […]

Read More »

Internship pe adihadean.ro 2020: start înscrieri!

În curând deschid cea de-a cincea generație de interni ai blogului. Dan, Ioana și Laura își încheie stagiatura și predau ștafeta unei noi generații. Le mulțumesc pentru implicare, seriozitate și mai ales pentru respectul cu care au tratat acest proiect. Sunt tare mândru de voi, de creativitatea voastră, de pasiunea cu care tratați mâncarea. Vă […]

Read More »

Pepperonata aka ghiveci de ardei

(PUB) Pentru astăzi ceva ușor, nu vă plictisesc prea tare – Pepperoneta aka ghiveci de ardei. Simplu, gustos și arătos. Dumincii îi șade bine pe tihnă. Așa că: pune 3 linguri de ulei la încins pune în ulei 3-4 cepe mari tăiate solzi adaugă 1 kilogram de ardei din soiuri diverse, tăiați julienne. când s-au […]

Read More »

Parfait de dovleac cu iaurt si nuci

Ce mi-ar fi placut sa fi descoperit mai devreme acest parfait cu dovleac si nuci… Dar si dovleacul in general… Cred ca v-am mai zis, la noi acasa nu se manca dovleac. Bunicii mei aveau pe ogor bostani, dar doar pentru porci. :)) Pe aceea ii scobeam si le scoteam semintele. In serile de iarna, […]

Read More »

Paste fresca cu somon afumat

(PUB) Zice că nu se combină bine peștele cu brânzeturile, da’ eu spun că depinde. De exemplu, dacă ai brânzeturi cuprinse în ravioli din aluat întins bine să fie subțire, iar peștele e somon afumat cu lemn, nu cu aburi și vrăjeli, posibil să fie bine. Gen cum a fost când am făcut. Paste de la […]

Read More »

Ciolan pe varză la Crock Pot 5,7 l Digital

Mi-a fost poftă de un ciolan pe varză gustos și m-am gândit că ar fi perfect să vă arăt și vouă cum se face la slow-cookerul Crock Pot, mai ales că mulți dintre voi mi-ați cerut mai multe rețete cu gătire lentă. Ciolanul pe varză este una din rețetele perfecte pentru slow-cooker și e atât […]

Read More »

„Lasagna” din cartofi | Grana Padano

(PUB) Azi vă arăt cum puteți face un fel de lasagna din cartofi împreună cu brânza Grana Padano, atât de bună încât nici n-o să simțiți lipsa fripturii de lângă ea: Taie cartofii în felii subțiri folosind o mandolină sau un cuțit bine ascuțit Unge cu unt o cratiță Așază un strat de cartofi pe fundul […]

Read More »

Placinta turnata cu branza dulce

Placinta turnata pufoasa cu branza dulce, reteta simpla si rapida Astazi, influentata fiind de vremea racoroasa de afara, mi s-a facut dor de copilarie si de placinta turnata cu branza dulce a bunicii mele. Umplutura cremoasa de branza dulce era imbogatita cu stafide aurii inmuiate in rom sau cu bucatele mici de ciocolata. Mie imi […]

Read More »