PIZZA-PEPENELLA

PIZZA PEPENELLA

Mod de preparare Timp de gatire: 10 Min. . . Ingrediente . . Pentru o singura portie 1 buc Pepene verde 1 felie Branza telemea de vaca Cireasapentru decor Stafidepentru decor Dupa ce asezi felia rotunda de pepene intr-o farfurie, presari bucatelele de branza telemea, pui ciresele ca si cum ai pune rosii cherry si la final arunci stafidele […]

Read More »
PIZZA-CU-AVOCADO

PIZZA CU AVOCADO

Ingrediente (4 porții) 2 avocado 180 g făină de migdale 60 g parmezan ras 2 linguri suc de lămâie verde 2-3 linguri pătrunjel 2 linguri ulei de măsline 1 linguriță praf de copt 1 linguriță fulgi de chili 80 g mozzarella 1 ou 1 lingură busuioc sare piper Preparare 1 Încinge cuptorul la 200 °C. 2 […]

Read More »
PIZZA-CU-ALUAT-DIN-CARTOFI-DULCI

PIZZA CU ALUAT DIN CARTOFI DULCI

Ingrediente (4 porții) 600 g cartofi dulci 1 bilă mozzarella (125 g) 60 g făină de orez 100 g făină de hrișcă 1 ceapă roșie 1 lingură suc de lămâie 1 lingură pătrunjel tocat 2 linguri ulei de măsline sare piper nucșoară 1/2 linguriță sos de ardei iute 100 g roșii cherry 1/2 linguriță boia iute […]

Read More »
PIZZA-CU-ALUAT-DIN-CARTOFI

PIZZA CU ALUAT DIN CARTOFI

Ingrediente (4 porții) Pentru aluat: 100 g cartofi fierți tare 1 ou 50 g amidon de cartofi 1 ceapă mică nucșoară 3-4 linguri ulei sare piper Pentru topping: 1 bilă mozzarella (125 g) 185 g ton bucăţi în conservă 100 g roșii conservă 200 g roșii cherry 60 g parmezan 1 ceapă mică 1 cățel usturoi […]

Read More »

PIZZA BOGDANA

PIZZA BOGDANA Ingrediente: aluat: 500g faina, 40 g drojdie proaspata (eu am pus un pachetel de drojdie uscata), 250 ml lapte caldut, 70 g margarina topita (eu am pus 3 linguri), 1 lingurita sare, 2 lingurite zahar Mod de preparare: Am intins aluatul in tava unsa cu unt si l-am dat cu un sos facut […]

Read More »

PIZZA PICCOLINIS

PIZZA PICCOLINIS Ingrediente: 200 ml lapte, 10 g drojdie, 250 g faina, 2 linguri apa minerala, un pic de sare si margarina – o lingurita plina Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele iar aluatul obtinut se intinde destul de subtirel (nu chiar sa vezi prin el) si se taie cu o forma rotunda sau […]

Read More »
PIZZA-CAPRESE-CU-PORUMB-SI-ROSII

PIZZA CAPRESE CU PORUMB SI ROSII

Ingrediente (4 porții) 70 g porumb (conservă) 195 g mălai 200 g mozzarella 725 ml lapte de migdale 1 cățel usturoi 125 g roșii cherry 180 g sos de roșii câteva frunzulițe busuioc sare 1 crenguță cimbru 30 ml ulei de măsline 1 crenguță rozmarin Preparare 1 Încălzește cuptorul la 230°C temperatură superioară/inferioară. 2 Rupe frunzele […]

Read More »

RULADA DE PIZZA

RULADA DE PIZZA Ingrediente: 500 g faina, 40 g drojdie, 1lgt. sare, 1 lgt. zahar, 5 lg ulei masline, 250 ml lapte, sos de pizza, sunca, cascaval Mod de preparare: Se dizolva drojdia in lapte caldut, apoi se amesteca toate ingredientele impreuna si se framanta bine. Se intinde aluatul, se pune deasupra un sos pt […]

Read More »

PIZZA MAYA

PIZZA MAYA aluatul pentru 2 pizza 45×45 cm: 650 g faina, 500 ml lapte, 4 linguri ulei de masline, 15 g drojdie uscata, 15 g sare umplutura: ciuperci, rosii bine coapte si moi, usturoi busuioc, sare si piper, ulei de masline, ementaler/cascaval razuit Se pune faina in vasul robotului,se adauga drojdia,uleiul si sarea.Incepem a framinta […]

Read More »

PIZZA LA MICROUNDE

PIZZA LA MICROUNDE Ingrediente: 230 g aluat, 50 g sos de rosii, 65 g prosciutto cotto(2 felii), 50 g ciuperci foliate, 50 g cascaval ras aluatul (ajunge pentru 3-4 bucati): 400 g faina, 350 ml lapte, 20 g unt, 8 g sare, 5 g drojdie Am pus ingredientele uscate in vasul robotului, le-am amestecat. Apoi […]

Read More »