PIZZA-CU-AVOCADO

PIZZA CU AVOCADO

Ingrediente (4 porții) 2 avocado 180 g făină de migdale 60 g parmezan ras 2 linguri suc de lămâie verde 2-3 linguri pătrunjel 2 linguri ulei de măsline 1 linguriță praf de copt 1 linguriță fulgi de chili 80 g mozzarella 1 ou 1 lingură busuioc sare piper Preparare 1 Încinge cuptorul la 200 °C. 2 […]

Read More »
PIZZA-CU-ALUAT-DIN-CARTOFI-DULCI

PIZZA CU ALUAT DIN CARTOFI DULCI

Ingrediente (4 porții) 600 g cartofi dulci 1 bilă mozzarella (125 g) 60 g făină de orez 100 g făină de hrișcă 1 ceapă roșie 1 lingură suc de lămâie 1 lingură pătrunjel tocat 2 linguri ulei de măsline sare piper nucșoară 1/2 linguriță sos de ardei iute 100 g roșii cherry 1/2 linguriță boia iute […]

Read More »
PIZZA-CU-ALUAT-DIN-CARTOFI

PIZZA CU ALUAT DIN CARTOFI

Ingrediente (4 porții) Pentru aluat: 100 g cartofi fierți tare 1 ou 50 g amidon de cartofi 1 ceapă mică nucșoară 3-4 linguri ulei sare piper Pentru topping: 1 bilă mozzarella (125 g) 185 g ton bucăţi în conservă 100 g roșii conservă 200 g roșii cherry 60 g parmezan 1 ceapă mică 1 cățel usturoi […]

Read More »
PIZZA-CAPRESE-CU-PORUMB-SI-ROSII

PIZZA CAPRESE CU PORUMB SI ROSII

Ingrediente (4 porții) 70 g porumb (conservă) 195 g mălai 200 g mozzarella 725 ml lapte de migdale 1 cățel usturoi 125 g roșii cherry 180 g sos de roșii câteva frunzulițe busuioc sare 1 crenguță cimbru 30 ml ulei de măsline 1 crenguță rozmarin Preparare 1 Încălzește cuptorul la 230°C temperatură superioară/inferioară. 2 Rupe frunzele […]

Read More »

RULADA DE PIZZA

RULADA DE PIZZA Ingrediente: 500 g faina, 40 g drojdie, 1lgt. sare, 1 lgt. zahar, 5 lg ulei masline, 250 ml lapte, sos de pizza, sunca, cascaval Mod de preparare: Se dizolva drojdia in lapte caldut, apoi se amesteca toate ingredientele impreuna si se framanta bine. Se intinde aluatul, se pune deasupra un sos pt […]

Read More »

PIZZA LA MICROUNDE

PIZZA LA MICROUNDE Ingrediente: 230 g aluat, 50 g sos de rosii, 65 g prosciutto cotto(2 felii), 50 g ciuperci foliate, 50 g cascaval ras aluatul (ajunge pentru 3-4 bucati): 400 g faina, 350 ml lapte, 20 g unt, 8 g sare, 5 g drojdie Am pus ingredientele uscate in vasul robotului, le-am amestecat. Apoi […]

Read More »
PIZZA-CU-CONOPIDA-SI-SOMON

PIZZA CU CONOPIDA SI SOMON

Ingrediente (2 porții) 1 conopidă mică 80 g somon afumat 2 ouă 60 g smântână 2 fire ceapă verde 160 g brânză Gouda 1 linguriță amidon 2 ulei sare piper Preparare 1 Încinge cuptorul la 200 grade temperatură superioară/inferioară. 2 Spală și curăță conopida. 3 Răzuiește 400 g conopidă la răzătoarea mare și desprindeți restul în […]

Read More »

PIZZETE CU ALUAT PHILADELPHIA

PIZZETE CU ALUAT PHILADELPHIA Ingrediente: aluat: 200 g de faina, 200 g de branza Philadelphia, putina sare, 40 g de unt sos: suc de rosii, busuioc, zahar, piper, salam/kaiser/sunca, mozzarella Mod de preparare: Aluatul Amestecam faina cu branza si cu untul si putina sare (nu multa pentru ca branza este deja sarata). Intindem foaie subtire […]

Read More »
PIZZA-CU-TON-SI-CAPERE

PIZZA CU TON SI CAPERE

Ingrediente (1 porție) 140 g ton bucăţi în conservă 2 linguri sos de roșii 1 linguriță capere 5 măsline câteva frunze de cimbru 40 g mozzarella 1 ou sare piper 1 linguriță coajă de lămâie bio 35 g făină de migdale 1 ceapă 50 g brânză proaspătă Preparare 1 Încinge cuptorul la 200 grade aer recirculat. […]

Read More »

PIZZA FARA BLAT, CU SUNCA

PIZZA FARA BLAT, CU SUNCA Ingrediente: 4 oua, 4 linguri de faina, 3 linguri de ulei, sunculita taraneasca, telemea, (cam cate 150g de fiecare) ardei sau un gogosar, masline, ardei iute, ketchup, busuioc Mod de preparare: Se bat ouale bine, se adauga faina si uleiul si se amesteca bine. Sunca se taie cubulete, ardeiul se […]

Read More »