Mic dejun pe grabă

(PUB) Dragii mei, cam toți știm cum e o dimineață pe grabă. Atunci când parcă ți-ai dori să zbori în loc să o iei la pas, dar parcă totuși ai mânca și ceva rapid. Da’ bun. Mno, niște somon Alaska de la Labeyrie, două ouă fripte și niște avocado zdrobit în fugă, te pot ajuta […]

Read More »

Omleta cu ciuperci si cascaval

Omleta cu ciuperci la tigaie, reteta simpla si rapida Omleta cu ciuperci si cascaval este o mancare simpla, rapida, pentru mic dejun, pranz sau cina. Eu nu refuz niciodata, indiferent de mesele principale ale zilei, o omleta cu ciuperci. Am crescut cu acest fel de mancare, mami ne facea aceasta omleta pufoasa, vara, cand eram […]

Read More »

Gua Bao – Sandwich cu piept de porc lipicios si chifle la aburi

Denumite de noi si cele- mai-bune-chifle-din-lume-de-care-daca-nu-ai-mancat-niciodata-ai-trait-in-minciuna, aceste chifle la aburi sunt o adevarata revelatie. ⁣Desi am mancat la restaurante si foodtrucks in diferite combinatii, faptul ca le-am mancat facute acasa, de mine, le-a facut sa fie si mai gustoase. ⁣ Chiflele Ce sunt ele de fapt. Sunt niste chifle facute din aluat dospit, preparate la aburi. […]

Read More »

Sos de caramel sarat, gata in 10 minute

Nu sunt prea multe de spus despre acest sos de caramel sarat, decat ca este absolut delicios! Aroma si dulceata intense ale zaharului caramelizat, echilibrate de sarea de mare, fac echipa perfecta. Poate fi folosit ca toping pentru inghetate, clatite, fructe, dar si ca umplutura pentru anumite deserturi. De ce sa cumperi un sos de […]

Read More »

Simplu, de duminică

(PUB) Nu te plictisesc prea tare astăzi. E week-end, e frumos afară și ar fi păcat să pierzi ziua în bucătărie. Cu o conservă de roșii, câțiva stropi de ulei de măsline și niște usturoi, aruncate în tigaie pentru 5 minute, poți face un sos de paste ușor și destul de gustos. Pe bune. Iar […]

Read More »

Când vrei să o lași mai moale

(PUB) Când vrei sa o lași mai moale după anu’ nou, dar îți și place să te joci cu focul: Prepararea unei salate de sfeclă cu mozzarella poate fi distractivă, să știi. Felii fine, fine de sfeclă cu o marinadă din suc de portocale, semințe de coriandru, zmeură, sare și piper. Bilele de mozzarella nu […]

Read More »

Pește în sos de roșii la cuptor

De Anul Nou trebuie neapărat să avem pe masă pește, pentru că tradiția și superstițiile spun că e primul aliment pe care trebuie să îl mănânci în prima zi din an! Și nu doar pentru că așa trebuie ci și pentru că e foarte gustos, mai ales dacă îl preparați după această rețetă. Din nou, […]

Read More »

Oua umplute cu ton si maioneza

Oua umplute cu ton, reteta simpla si delicioasa Pentru ca sunt gustoase, aratoase si deloc complicat de facut, va recomand sa incercati aceste oua umplute cu ton, de sarbatori. Eu o sa le fac si de Craciun si de Revelion, niciodata nu ma satur de oua umlute, imi plac atat de mult! Sigur va intrebati […]

Read More »

Ia cu un sos cremos bun

(PUB) Trebuie să știți că pe domnul Mascarpone putem să-l folosim liniștiți și la altceva în afară de vestitul Tiramisu. Uite, e chiar ușor să-l folosești și la bază pentru sosuri cremoase. Mai ales că în sezonul ăsta găsiți gălbiori buni de tot și congelați. Așa, dacă i-ai găsit, lasă-i la dezghețat. Aruncă-i apoi în […]

Read More »