Pește în sos de roșii la cuptor

De Anul Nou trebuie neapărat să avem pe masă pește, pentru că tradiția și superstițiile spun că e primul aliment pe care trebuie să îl mănânci în prima zi din an! Și nu doar pentru că așa trebuie ci și pentru că e foarte gustos, mai ales dacă îl preparați după această rețetă. Din nou, […]

Read More »

În caz de sărbătoare

Iaca a venit momentul mult așteptat de mulți, și nu mă refer la atmosfera de sărbătoare. Mai de grabă mă refer la perioada aglomerată de Crăciun, sau un alt Blec Fraidei, dacă vreți. Cică unii își iau vara sanie și iarna căruță, da’ sania tot iarna e mai bună. Nu de alta, dar o găsești […]

Read More »

Una dulce, da’ nu foarte

(PUB) Ricotta ai? Ai! Fagure ai? Ai. Dacă n-ai, se găsește, că nu e prohibiție. Fructe de pădure de cultură ai? Firește. De aici și până a le pune pe toate într-o îmbucătură, e decât un pas, cum ar zice tot mai multă lume, încât mă tem că așa se vor scrie cărțile începând cu […]

Read More »

Piept de pui marinat și învelit în bacon la grătar

Pieptul de pui marinat 12 ore cu rub V6BBQ, învelit in bacon crocant este incredibil de gustos și foarte ușor de preparat. Carnea va rămâne moale, aromată și fradgedă în interior, iar bacon-ul va deveni crocant la exterior. Vă recomand să le faceți alături de prieteni la grătar, dar sunt foarte gustoase și dacă le […]

Read More »