Prezentare interni 2020 – Alina Veninatu

Într-o ordine pur întâmplătoare,
astăzi vreau să v-o prezint pe următoarea stagiară de anul acesta, o iubitoare
de dulciuri care nu a trecut cu vederea peste pasiunea sa și a urmat o serie de
cursuri în această direcție. Ne promite rețete gustoase, iar noi promitem să le
încercăm.

„Mă numesc Alina Veninatu și sunt din Craiova. De 4 ani îmi dedic timpul liber proiectului meu de suflet, Vanilla Goodies. Un proiect dulce, unde cofetăria tradițională merge mână în mână cu cea modernă și unde, la sfârșitul zilei, fiecare produs reprezintă cea mai bună versiune a mea.

Am început din pasiune, ca
autodidact, apoi am avut șansa să lucrez câteva luni într-o cofetărie (paralel
cu un job într-o companie de telecomunicații). După această experiență mi-am
dat seama că atunci când iubești ceea ce faci, cele 8-10-12 ore nu se
transformă în muncă, ci în bucurii și satisfacții.

Am ales mai departe drumul
Bucureștiului, unde, în cadrul unui curs de cofetar-patiser am învățat că
pasiunea este elementul cel mai important în această meserie.

În ceea ce privește mâncarea, gustul perfecțiunii iese din mâinile mamei mele, chiar și în ciorba de urzici!   De-a lungul timpului, explorând diverse mâncăruri, am descoperit că mă simt atrasă de aromele bucătăriei asiatice și orientale (dacă nu îl cunoașteți, faceți cunoștință cu lime-ul uscat, este ceva… de vis!).

Atunci când gătesc, rețetele mele
se împart în două categorii, în funcție de timpul disponibil: Turbo 30’ și “Cum
să îți complici viata”. Cu toate acestea, sper să păstrez bunele obiceiuri și
promit preparate gustoase, nu încape vorbă.

Stagiatura mea de anul acesta
este una dintre cele mai frumoase provocări culinare de până acum și sper să
fie câștigatoare pentru noi toți.

Să auzim de bine!”

Puteți urmări bunătățile Alinei
și pe pagina sa de Facebook.

Credits: Source